SEO

WORDPRESS SEO

Alweer zo’n voordeel van WordPress! WordPress is namelijk uit zichzelf al sterk als het gaat om zoekmachine vriendelijke websites. Dat in combinatie met een goed gebouwd responsive  theme en de juiste plugins geven je genoeg in handen om je website optimaal te configureren. Daarnaast zijn er vele ontwikkelaars in de wereld continu bezig de nieuwe ontwikkelingen te volgen en te implementeren. WordPress !


Voor niet WordPress sites zijn de benodigdheden en structuren natuurlijk gelijk. Het implementeren is alleen een ander verhaal.

GOOGLE RANKING

Iedereen wil natuurlijk zo hoog mogelijk in Google staan en het liefst “Op nummer 1 !” Daar komt veel bij kijken.


Als je je website geoptimaliseerd en het technisch goed voor elkaar hebt, is het niet vanzelfsprekend dat je bovenaan in de zoekresultaten komt in Google. De weging en belangrelevantie die Google toepast heeft te maken met diverse factoren. Is bijvoorbeeld de inhoud van je website ‘origineel’ en wat vinden anderen ervan? Een belofte je website op de hoogste positie te krijgen door hem alleen te optimaliseren is een lege belofte en die zullen we dan ook niet doen.

STUDIE

We waren begonnen alle do’s and don’ts uit te schrijven en dat zou een hele klus worden. Er zijn (gelukkig) al hele goeie artikelen geschreven over SEO. Als je de diepte in wilt en wil weten van de hoed en de rand lees dan bijvoorbeeld het volgende artikel 120 punten waarop Google uw website beoordeelt in 2016.

SUCCES

Je kan zeggen dat je succes hebt geboekt als je website / bedrijf tussen de concurrentie hoog rankt en op de eerste pagina van de Google zoekresultaten verschijnt op relevante zoekopdrachten. En dan natuurlijk onder de organische resultaten. (We hebben het niet over betaalde vertoningen door middel van bijvoorbeeld AdWords).


IT-Ability heeft het goed gedaan met Buitenkans Kinderopvang. Als je zoekt op “Kinderopvang Amsterdam Noord” vindt je ze als eerste resultaat en als je zoekt op Kinderopvang Amsterdam op de vijfde plaats. Zo ook met Stichting Kinderopvang Diemen. Bij een zoekactie naar “Kinderopvang Diemen” staan ze bovenaan de resultaten.


WE KUNNEN JE HELPEN MET JE VINDBAARHEID !


  • SCANNEN OP 404’s
  • SITEMAPS
  • OVERZICHT BERICHT / PAGINA TITELS
  • GOOGLE WEBMASTERTOOLS
  • IMPLEMENTATIE GOOGLE ANALYTICS
  • ANALYSE & ADVIES
  • AFBEELDINGEN OPTIMALISATIE
  • SOCIALE MEDIA OPTIMALISATIE
  • MONITORING

Kunnen we iets voor je doen? Heb je een vraag over SEO? Neem contact op!  We kunnen bijvoorbeeld je website scannen op 404’s en er meteen een sitemap bij sturen.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

SEO pentekening

 

Share