Wat wij doen

We bouwen websites
In vele soorten en maten. Van 1 statische pagina tot complexe websites. We hosten deze ook. Zo behouden we controle en focus op wat we hebben opgeleverd. IT-Ability investeert in premium plugin’s en tools. Een WordPress site zal met de meest professionele functionele en beveiligingsplugins worden opgebouwd. We zijn gek op WordPress. Responsive !
Sociale Media ondersteuning
We kunnen je helpen met Sociale Media. Vaak ben je (als het goed gaat) al druk genoeg en is het onderhouden en ‘levend’ houden van Facebook- & Twitter pagina’s een hele opgave. Wij kunnen dit begeleiden of geheel verzorgen. We leven ons in de identiteit en passen daar de communicatie op aan zodat uitingen een professioneel karakter hebben.
Contentmanagement
Plaatsen van teksten en beeldmateriaal. Aanmaken van nieuwe pagina’s. We kunnen het doen voor je. We kunnen een website ook zo inrichten dat je het zelf kan. Zonder technische kennis. Bij oplevering krijg je een handleiding hoe je dat  kan doen.
Hosting / Functioneel beheer
We hebben de voorkeur de websites die we bouwen ook te hosten. Om de websites en het platform zo stabiel en veilig mogelijke te houden, willen we wat we hosten dan ook graag in (functioneel) beheer. Het niveau van dit beheer is mogelijk in verschillende gradaties en afhankelijk van de te beheren website / applicatie.
Nieuwsbrieven
Wil je klanten en/of geïnteresseerde op de hoogte houden via een nieuwsbrief? E-folders en e-zines, we kunnen ze maken voor je. In jou huisstijl en als gewenst verzorgen we de gehele techniek.
Formulieren
We maken complexe formulieren, stemmodules (poll’s) en beslisbomen. Ook in WordPress.
Grafische Vormgeving
We kunnen je logo, huisstijl en flyers verzorgen. We werken ook graag samen met externe grafische vormgevers. We zorgen dat het ontwerp zo precies mogelijk wordt omgezet naar een dynamische website of drukwerk. Mocht je (nog) geen idee hebben hoe je huisstijl eruit moet gaan zien dan kunnen we in gesprek en doen we enkele voorstellen. Op het moment dat de richting is bepaald werken we het uit tot een op maat zijnd design.
Fotografie
We kunnen uniek fotomateriaal voor je maken en Art fotografie voor je interieur. Fotografen vanuit verschillende disciplines kunnen voor je aan de slag. Object fotografie en op locatie. Dit kan zijn om producten te etaleren, een website of drukwerk vorm te geven of voor fotografie op locatie. Denk dan bijvoorbeeld aan fotoverslagen van open dagen en festiviteiten. Dit is ook ideaal voor het onderhouden van social media zoals bedrijf of clubpagina’s op Facebook.
Zoekmachineoptimalisatie / SEO
Zoekmachineoptimalisatie is deel van zoekmachinemarketing. We zetten ons in je webpagina’s hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van Google, op de voor die webpagina relevante trefwoordcombinatie(s). Een interessant alternatief voor zoekmachineadverteren. We optimaliseren de website, geven advies en zorgen ervoor dat het delen van onderdelen van de site op bijvoorbeeld Facebook optimaal werkt.

We zullen je niet verleiden met stuntprijzen die achteraf niet haalbaar blijken te zijn maar samen met jou kijken naar de goedkoopste en beste oplossingen. Als je een idee hebt maar de middelen ontbreken kunnen we samen aan de slag om jouw doel te bewerkstelligen!

Share