WORDPRESS

WORDPESS WEBSITES

WordPress is een, en misschien wel dé goeie keuze voor de motor van je website. Het CMS is ook voor de mindere ‘nerds’ gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd kan je er complexe meertalige websites mee maken. Zullen we aan de slag gaan?


WordPress heeft zich van een blog CMS ontwikkeld tot een krachtige speler. Het marktaandeel van WordPress in CMS-land bedraagt op moment van schrijven 60%. Dat maakt het CMS WordPress het meest populaire CMS van allemaal.

WORDPRESS THEMES

Een persoonlijke of zakelijke website is goed en snel te realiseren. Je kan je makkelijk oriënteren hoe je de website eruit wilt laten zien doordat er al honderdduizenden templates voor WordPress zijn ontwikkeld. Die Templates worden themes genoemd. Als je een theme gevonden hebt die je aanspreekt, kan je deze door de inhoud en de opmaak te veranderen helemaal passend maken aan jou stijl.

Op ThemesStart.nl kan je een grote hoeveelheid themes vinden. Kijk er eens rond.

 

WORDPESS PROBLEMEN

Kom je er niet uit? Krijg je de lay-out niet zoals je wilt? Heb je problemen met installeren van plug-ins. Hebben de afbeeldingen niet het juiste formaat? Doet je website het niet meer?  We helpen je graag!

Maar ook als je hulp nodig hebt bij het verhuizen van je WordPress site naar een andere server of host, het maken of terugzetten van een back-up. Kortom, alles waar je tegen aan kan lopen.


WE ZIJN ERVAREN WORDPRESS PROFESSIONALS EN BOUWEN AL 15 JAAR WEBSITES!


 

Vul onderstaand formulier in, we helpen je graag!

Share