WORDPRESS

NIEUWE WEBSITE

WordpressWordPress is een goeie keuze voor de motor van je website. Het CMS is ook voor de mindere ‘nerds’ gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd kan je er complexe meertalige websites mee maken.


Voor een aantal premium plug-ins heb ik een developer licentie en kan deze implementeren zonder extra kosten. Dit in combinatie met een managed hosting account.

WORDPRESS THEMES

Een persoonlijke of zakelijke website is goed en snel te realiseren. Je kan je makkelijk oriënteren hoe je de website eruit wilt laten zien doordat er honderdduizenden templates voor WordPress zijn ontwikkeld. Die Templates worden themes genoemd. Als je een theme gevonden hebt die je aanspreekt, kan je deze door de inhoud en opmaak aan te passen helemaal passend en persoonlijk maken in jou eigen stijl.

Op ThemesStart.nl kan je een grote hoeveelheid themes vinden. Kijk er eens rond. Bij ThemesStart krijg je gratis support / hulp bij installatie.

WORDPESS PROBLEMEN

Kom je er niet uit? Krijg je de lay-out niet zoals je wilt? Heb je problemen met installeren van plug-ins. Hebben de afbeeldingen niet het juiste formaat? Doet je website het niet meer?  Ik help je graag! Is het een probleem wat ik via advies snel kan oplossen dan doe ik dat gratis.

Ook als je hulp nodig hebt bij het verhuizen van je WordPress site naar een andere server of host, het maken of terugzetten van een back-up. Kortom, alles waar je tegen aan kan lopen. Verhuizen naar IT-ability is gratis in combinatie met het afsluiten van een managed hosting account.


Neem contact op!


Share