HOSTING

Websites die ik ontwikkel host ik (het liefst) ook. Dat is zeer efficiënt. Zo zal er bij het opleveren van de website geen tijdrovende transitie naar een andere host plaatsvinden. Geen verassingen omtrent server configuratie en geen ruis in communicatie en verantwoordingen. Omdat je een host abonnement met mij afsluit gaan we voor een langere tijd een verbinding aan en geef ik korting op de ontwikkeling van je website. Ook neem ik al bestaande websites graag in beheer en verhuis ik deze onder voorwaarden gratis.

Onder hosting valt ook monitoring en beheer. Hoe groot deze beheerrol is spreken we af in een SLA. Hieronder drie host mogelijkheden. Uiteindelijk is het maatwerk en per geval verschillend.

BASIS HOSTING
Vanaf € 10 / mnd
1 Website / domein
1 Subdomein
30 GB dataverkeer p/m
10 GB webruimte
5 postvakken / mailadressen
IMAP
Webmail
-
1 ftp account
1 Database
-
Gemonitorde auto update
48 uur back-up
-
-
MANAGED HOSTING
Vanaf 45 / mnd
1 Website / domein
1 subdomein
Onbeperkt dataverkeer
80 GB webruimte
15 postvakken / mailadressen
IMAP
Webmail
Wordpress installatie (*)
FTP IT-Ability
3 databases
Applicatie beheer
Updates plug-ins & core
48 uur back-up
30 min / mnd werkzaamheden
SLA
APP / CMS HOSTING
Vanaf € 15 / mnd
1 Website / domein
1 Subdomein
Onbeperkt dataverkeer
20 GB webruimte
10 postvakken / mailadressen
IMAP
Webmail
Wordpress installatie (*)
1 ftp account
3 databases
-
Gemonitorde auto update
48 uur back-up
-
-

Met Basis Hosting doe je alles zelf. Ik monitor wel op veiligheid en in het geval van het gebruik van verouderde plug-ins en applicaties kan ik updates forceren. Je bent zelf verantwoordelijk voor het (blijven) functioneren van je website.

Met Managed Hosting is de website bij mij in functioneel beheer en spreken we een SLA af. Ik ben verantwoordelijk voor het (blijven) functioneren van je website. Daarnaast kan je 30 minuten werk per maand aan mij uitbesteden. Wil je bijvoorbeeld een afbeelding of een lay-out van een pagina door mij laten aanpassen dan vallen de eerste 30 minuten werk onder het abonnement / hosting overeenkomst en is dat gratis.

Met APP / CMS HOSTINGdoe je alles zelf. Ik monitor wel op veiligheid en in het geval van het gebruik van verouderde plug-ins en applicaties kan ik updates forceren. Je bent zelf verantwoordelijk voor het (blijven) functioneren van je website.  • Vragen over hosting? Neem contact met me op.

 

 

Share